Eerste Automonteur

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband predetermined, temporaryandsecondment
  • Standplaats 's-GRAVENHAGE
  • Vacaturenummer 292782690

Over de functie

Vacature voor een Eerste Automonteur voor de vestiging van Mercedes/Daimler in Den Haag.De functie:

Als 1e automonteur ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van alle voorkomende reparatie en onderhoudswerkzaamheden aan personenwagens. Je bent dé expert voor systeemdiagnose en het verhelpen van storingen op één van de specialisatiegebieden: aandrijfsystemen, onderstelsystemen, comfortsystemen en telematicasystemen. Op deze gebieden verricht je werkzaamheden aan alle actuele voertuigen uit het productassortiment van Mercedes-Benz. Door je diepgaande kennis als systeemspecialist en je hoge technische vaardigheden ben je in staat om zelfstandig grote reparaties op je vakgebied uit te voeren en op efficiënte wijze ervoor te zorgen dat het voertuig van de klant weer inzetbaar is. Ook het uitvoeren van APK 2 werkzaamheden hoort bij deze functie.Het diagnosticeren om te komen tot een juiste opdracht/afspraak met de klant vindt meestal plaats door een diagnose technicus maar zal soms in voorkomende gevallen ook door deze functie worden uitgevoerd.Functie-eisen:

- Je beschikt over een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau bij voorkeur een autotechnische opleiding (bijv. 1e autotechnicus of MTS-auto-techniek), met daarnaast bij voorkeur APK keurmeester I of II, diverse vervolgcursussen op gebied van reparatie en onderhoud, alarminstallaties etc.

- Kennis van de Duitse taal i.v.m. voertaal voor technische informatie is handig.

- Je kunt binnen het kennis- en ervaringsniveau zelfstandig werken.

- Je bent klantgericht en je communiceert in iedere situatie op passende wijze met klanten en collega's.

- Je levert een belangrijke bijdrage aan het waardebehoud van de klantvoertuigen. Door respectvolle omgang met de eigendommen van de klant, je vakkennis en je instelling ten opzichte van het merk draag je bij aan de tevredenheid van de klanten.Arbeidsvoorwaarden:

- uitdaging in je werk

- prettige werksfeer en een leuk stel collega's

- een prima pakket arbeidsvoorwaardenRandstad Techniek nodigt je uit om te solliciteren op deze leuke functie als eerste automonteur bij Daimler/Mercedes. Reageer via MijnRandstad en maak kennis met Daimler/Mercedes. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vacature doorsturen
 
Deel via social: