Bedrijfswagenmonteur

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband predetermined, temporaryandsecondment
  • Standplaats ITTERVOORT
  • Vacaturenummer 164898251

Over de functie

Vacature voor een Bedrijfswagenmonteur voor de vestiging van de Mercedes-Benz dealer in Ittervoort.Ben jij de ster die wij zoeken?Wij zoeken:

- Een monteur met (Mercedes-Benz) ervaring en/of 1ste monteursdiploma

- Iemand die het belang van de klant voorop stelt

- Een aanpakker met géén 9 tot 5 instelling

- Iemand die zichzelf wil blijven doorontwikkelenFunctieomschrijving

Als bedrijfswagenmonteur voer je alle voorkomende onderhoud en reparatie werkzaamheden uit aan Mercedes-Benz bestelwagens en trucks. Deze werkzaamheden worden zowel in teamverband als zelfstandig uitgevoerd. Samen met onze 200 ander collega's kun jij er mede voor gaan zorgen dat de bedrijfswagensterren van Mercedes-Benz altijd weer stralend op weg kunnen. Dit doe je binnen een echt familiebedrijf waar de werksfeer professioneel maar ook informeel te noemen is.Functie eisen

Je bent een bedrijfswagenvakman, geschoold op MBO niveau motorvoertuigen of je hebt door relevante werkervaring verkregen vaardigheden. Je houdt van aanpakken en hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift om technische informatie te kunnen lezen.Wat kun je van ons verwachten?

- Een uitgebreide Mercedes-Benz opleiding

- Jaarlijkse (bij)scholing betreffende de laatste ontwikkelingen

- Werken met de nieuwste technieken binnen de automotive

- Een uitstekend salaris

- De mogelijkheden om je door te ontwikkelen als monteur

- Een familiebedrijf waar aandacht is voor de medewerkersRandstad Techniek nodigt je uit om te solliciteren op deze leuke functie als bedrijfswagenmonteur bij Mercedes-Benz. Reageer via MijnRandstad en maak kennis met Daimler/Mercedes. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vacature doorsturen
 
Deel via social: