Truckmonteur

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband predetermined, temporaryandsecondment
  • Standplaats EINDHOVEN
  • Vacaturenummer 164897815

Over de functie

Vacature voor een Truckmonteur voor de vestiging van de Mercedes-Benz dealer in Eindhoven.

Functieomschrijving
Als truckmonteur voer je alle voorkomende onderhoud en reparatie werkzaamheden uit aan Mercedes-Benz bestelwagens en trucks. Deze werkzaamheden worden zowel in teamverband als zelfstandig uitgevoerd. De werksfeer is binnen ons familiebedrijf professioneel maar ook informeel te noemen.

- Heb jij ervaring met Mercedes-Benz en / of ben je in het bezit van het 1ste monteursdiploma?
- Stel jij het belang van klanten altijd voorop?
- Ben jij in staat kwaliteit te leveren en heb je géén 9 tot 5 instelling?
- Dan ben jij wellicht de Ster-technicus die wij zoeken!
- Standplaats Eindhoven, Venlo, Ittervoort of Heerlen.

Functie eisen
Je bent een bedrijfswagenvakman, geschoold op MBO niveau motorvoertuigen of door een relevante werkervaring verkregen vaardigheden. Je houdt van aanpakken en hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift. Technische informatie moet je kunnen lezen.

Bij Mercedes-Benz bieden we een job met gedegen opleiding, uitgebreide trainingen van Mercedes-Benz, leuk team en goed salaris. Zo kun je jezelf door blijven ontwikkelen als monteur. Tevens ben je hierdoor altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de automotivebranche.

Randstad Techniek nodigt je uit om te solliciteren op deze leuke functie als truckmonteur bij Mercedes-Benz. Reageer via MijnRandstad en maak kennis met Daimler/Mercedes. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vacature doorsturen
 
Deel via social: