Tweede bedrijfswagenmonteur

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband predetermined, temporaryandsecondment
  • Standplaats DORDRECHT
  • Vacaturenummer 164891671

Over de functie

Vacature voor een Tweede Bedrijfswagenmonteur bij Mercedes-Benz in Dordrecht.Ben jij de ster die wij zoeken?Functieomschrijving:

Als bedrijfswagenmonteur voer je alle voorkomende onderhoud en reparatie werkzaamheden uit aan Mercedes-Benz bestelwagens en trucks. Deze werkzaamheden worden zowel in teamverband als zelfstandig uitgevoerd. Samen met onze andere collega's kun jij er mede voor gaan zorgen dat de bedrijfswagensterren van Mercedes-Benz altijd weer stralend op weg kunnen. Dit doe je binnen een echt familiebedrijf waar de werksfeer professioneel maar ook informeel te noemen is.Kenmerken van de juiste kandidaat:

-Efficiënt

-Doorzettingsvermogen

-Teamplayer

-ServicegerichtOnze opdrachtgever is officieel dealer van Mercedes-Benz bestelwagens en trucks voor Groot Rotterdam, Drechtsteden en Zuid-Hollandse Eilanden. Het is een professioneel georganiseerd familiebedrijf en recentelijk uitgeroepen tot Beste Van ProCenter van Nederland en scoort traditiegetrouw in de top-3 van hoogste klantentevredenheidscijfers.Is bovenstaande functie jou op het lijf geschreven?? Randstad Techniek nodigt je uit om te solliciteren op deze leuke functie als tweede bedrijfswagenmonteur bij Daimler/Mercedes. Reageer via MijnRandstad en maak kennis met Mercedes-Benz.

Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vacature doorsturen
 
Deel via social: