Eerste Automonteur

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband predetermined, temporaryandsecondment
  • Standplaats VELSEN-NOORD/BEVERWIJK
  • Vacaturenummer 164891165

Over de functie

Vacature voor Eerste Automonteur bij de Mercedes dealer in BeverwijkFunctieomschrijving

Werken in de After Sales is jouw passie. Met zorg en perfectie repareer en onderhoud je onze verschillende personenwagens. Een echte technicus, dat ben jij! Het sleutelen zit in je bloed en samen met het team van collega's ga je voor volle klanttevredenheid. Je bezit de eigenschap om efficiency en kwaliteitsbewaking goed samen te laten gaan. Voor jou zit de uitdaging altijd in het vinden van de juiste oplossing voor onze klanten. Wij zoeken iemand van jouw kaliber, die onze klanten op nummer één zet en samen met collega's het Daimler/Mercedes gevoel wil uitstralen. Zie jij jezelf al bij ons in de werkplaats staan?Functie-eisenKennis en ervaring:

- (bij voorkeur) Een afgeronde opleiding tot 1e Bedrijfsautotechnicus

- Meerdere jaren werkervaring in een zelfde functie

- Ervaring met Daimler/Mercedes is een pré

- APK 2 in bezitPersoonlijkheid:

- Sterke persoonlijke drive;

- Oplossend vermogen

- Klantgericht

- Accuraat

- Flexibele werkhouding

- Communicatief vaardig

- TeamspelerArbeidsvoorwaarden

Een uitdagende en fulltime functie. Daimler/Mercedes biedt goede arbeidsvoorwaarden met daarnaast een marktconform salaris. Binnen ons bedrijf heerst een prettige, informele sfeer. Onze medewerkers worden systematisch geschoold bij Mercedes-Benz Global Training Nederland.Enthousiast geworden?

Beginnen jouw vingers te kriebelen na het zien van deze vacature? Randstad Techniek nodigt je uit om te solliciteren op deze leuke functie als eerste automonteur bij Mercedes-Benz. Reageer via MijnRandstad en maak kennis met Daimler/Mercedes. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vacature doorsturen
 
Deel via social: