Chef werkplaats

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband predetermined, temporaryandsecondment
  • Standplaats VEENENDAAL
  • Vacaturenummer 164897385

Over de functie

Vacature voor een Chef werkplaats bij Daimler/Mercedes in Veenendaal.Heb jij een passie voor de After Sales en trucks, ben je klantgericht, communicatief sterk en beschik je over goed technisch inzicht en productkennis en aantoonbare leidinggevende ervaring ? En ben je in staat om het beste uit jouw team te halen? Kortom ben je de Chef Werkplaats die wij zoeken? Dan willen wij graag uitnodigen om te reageren op deze vacature!In deze functie stuur jij het team in de werkplaats aan, waaronder Auto- en Diagnosetechnici en APK Keurmeesters. Je krijgt veel zelfstandigheid en bent verantwoordelijk voor alle activiteiten in jouw werkplaats.

Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de werkzaamheden van het team en assisteer je de vestigingsmanager en de collega's van de werkplaatsreceptie.

Je levert een actieve bijdrage en zo zorg je er voor dat er een zo hoog mogelijke productiviteit en efficiency wordt behaald.

Je draagt het beleid van Daimler/Mercedes uit, zorgt ervoor dat de geldende richtlijnen op verschillende kwaliteitsgebieden wordt opgevolgd en doet voorstellen tot verbeteringen.

Ook onderhoud je contacten met klanten, los je klachten op en zorg je er voor dat onze klantenbeoordelingsscores verbeteren door hierin creatieve oplossingen aan te dragen.Wat wij vragen:

- Je beschikt over minimaal MBO+ denk- en werkniveau

- technische trucks achtergrond

- minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in een Chef Werkplaats functie

- je bent servicegericht, doortastend en in staat het allerbeste uit jouw team te halen.

- voor deze functie is het een pre dat je een afgeronde Mercedes-Benz opleiding hebt en ervaring hebt met Autoline.Wat wij bieden:

- een prettige en professionele werksfeer

- prima arbeidsomstandigheden

- salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zonder meer goed

- je neemt voor deze functie deel aan het Daimler/Mercedes opleidings- en trainingsprogramma.Randstad Techniek nodigt je uit om te solliciteren op deze leuk functie als chef werkplaats bij Daimler/Mercedes. Reageer via MijnRandstad en maak kennis met Daimler/Mercedes. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vacature doorsturen
 
Deel via social: