Eerste Bedrijfswagenmonteur

Vacature doorsturen
 
  • Opleidingsniveau MBO
  • Dienstverband predetermined, temporaryandsecondment
  • Standplaats WOGNUM
  • Vacaturenummer 292784576

Over de functie

Vacature voor een Eerste Bedrijfswagenmonteur bij de Mercedes dealer in Wognum.



Functieomschrijving:

Werken in de After Sales is jouw passie. Voertuigen boven de 3.500 kilo repareer en onderhoud je met zorg en perfectie. Een echte Technicus, dat ben jij! Het sleutelen zit in je bloed en samen met het team van collega's ga je voor volle klanttevredenheid. Je bezit de eigenschap om efficiency en kwaliteitsbewaking goed samen te laten gaan. Voor jou zit de uitdaging altijd in het vinden van de juiste oplossing voor onze klanten. Wij zoeken iemand van jouw kaliber, die onze klanten op nummer 1 zet en samen met collega's het Mercedes-Benz gevoel wil uitstralen. Zie jij jezelf al bij ons in de werkplaats staan?



Functie-eisen:



Kennis en ervaring:

- (bij voorkeur) een afgeronde opleiding tot 1e Bedrijfsautotechnicus;

- meerdere jaren werkervaring in een zelfde functie;

- Tachograaf, groot rijbewijs en APK 1 en 2 is een pré;



Persoonlijkheid:

- sterke persoonlijke drive;

- oplossend vermogen;

- klantgericht;

- accuraat;





Arbeidsvoorwaarden:

Een uitdagende en fulltime functie. De Mercedes dealer biedt goede arbeidsvoorwaarden met daarnaast een marktconform salaris. Binnen ons bedrijf heerst een prettige, informele sfeer. Onze medewerkers worden systematisch geschoold bij Mercedes-Benz Global Training Nederland.



Randstad Techniek nodigt je uit om te solliciteren op deze leuke functie als bedrijfswagenmonteur bij Daimler/Mercedes. Reageer via MijnRandstad en maak kennis met de Mercedes dealer. Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

Vacature doorsturen
 
Deel via social: