Onze functiegebieden

Kwaliteit en succes beginnen bij de eerste dienstverlening: bij het eerste contact met de klant, bij het eerste voertuig dat de werkplaats binnenrolt, bij de eerste storing die moet worden gediagnosticeerd en bij het eerste onderdeel dat per direct nodig is. Bij Mercedes-Benz gaan we voor de hoofdprijs: tevreden klanten die overal enthousiast over hun Mercedes-Benz dealer vertellen. Voor elk van onze pitstraten – de Mercedes-Benz dealers – betekent dat het continu leveren van maximale teamprestaties door kwalificatie en specialisatie.

De weg leidt maar naar één doel: Pole Position. Durf jij de uitdaging aan?

Sales

verkoop

Mercedes-Benz behoort tot de absolute top in Automotive. Een sterk merk, met maar één doel: aan de top blijven. De eerste kennismaking van een klant is die met de functiegroep Sales. Ga jij voor een hoge klanttevredenheid en een positief imago?

Lees verder

Receptie

GSP_BILD_2015_00750

Jij wekt vertrouwen en gaat respectvol en coöperatief om met klanten. Met jouw technische kennis, spreek je de taal van de werkplaats. Dat maakt jou de competente spil tussen klant en werkplaats. Zo draag je bij aan het succes van Mercedes-Benz.

Lees verder

Werkplaats

GSP_BILD_2013_00587

Een vlotte, vakkundige en tijdige uitvoering van alle voorkomende diagnose-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden. Het einddoel: een tevreden klant. Dat is waar de functiegroep Werkplaats voor gaat. Het is een teamprestatie, sluit jij je aan?

Lees verder

Magazijn

2016_GSP_PICTURE00992

Beschikbaarheid van onderdelen, een hoge kwaliteit van dienstverlening en een actieve verkoop van onderdelen en accessoires. Dat zijn de kerntaken van de functiegroep Magazijn. Het uiteindelijk doel: tevreden klanten. Ga jij voor succes?

Lees verder