Over Mercedes-Benz

Als autobouwer legt Mercedes-Benz de lat bijzonder hoog. We willen personenwagens en bedrijfsvoertuigen maken die tot de verbeelding spreken en harten sneller doen slaan, elke rit opnieuw. Technologie, prestatie, uitrusting, bedrijfszekerheid: steeds opnieuw gaan we voor de absolute top. Met succes. Niet voor niets zijn modellen als de SLR, de SL, de CLS, de SLK, de Sprinter en de Actros en, last but not least, smart, uitgegroeid tot legendes in hun segment.

Als werkgever is Mercedes-Benz Nederland minstens even ambitieus. Werken bij het merk met de ster moet voor jou een even unieke ervaring zijn als rijden met een wagen met de ster. Wij willen je een omgeving bieden waarin jij al jouw talenten en capaciteiten kunt ontplooien. Want alleen als jij de kans krijgt om het beste van jezelf te geven, kunnen wij ’s werelds meest toonaangevende autobouwer blijven.

Zijn wagens en mobiliteit jouw passies en wil je die graag elke dag uitleven? Stap dan in een boeiende carrière als lid van het Mercedes-Benz NL team. Je zit achter het stuur van een loopbaan, die enorm veel richtingen uit kan: van techniek over marketing, sales of distributie tot ondersteunende diensten. Onze klanten verwachten immers een complete sterervaring.

Werken bij Mercerdes-Benz NL is bijzonder stimulerend. Creativiteit is bij ons geen optie, het maakt standaard deel uit van jouw jobomschrijving. Wij stimuleren out-of-the-box-denken, bijvoorbeeld door je uitdagingen buiten die jobomschrijving aan te bieden. Kortom, je krijgt alle ruimte om in de hoogste versnelling te groeien en vooruit te gaan. En dat in een mensgericht kader en een aangename werksfeer.

Wereldwijd ervaren elke dag 270.000 personen waar een carrière bij Daimler hen kan brengen. 1.200 doen dat in het hoofdkantoor en in het eigen dealernet van Mercedes-Benz Nederland. Word jij één van hen?